Onze filosofie

ICTJobhouse is de verbinding tussen vraag en aanbod van ICT-professionals met veel kennis en ervaring. Wij zorgen voor de juiste match tussen onze opdrachtgevers en ICTJobhouse toppers om zo het succes voor alle betrokken partijen te maximaliseren.

Waarin onderscheiden wij ons?

Iedereen binnen ICTJobhouse beoefent het ICT-vak met veel liefde en wijsheid. Deze wijsheid hebben we opgebouwd in de ruim 30 jaar dat we actief zijn in de ICT-branche. ICTJobhouse weet hierdoor als geen ander wat de essentiële eigenschappen zijn om je te onderscheiden binnen de IT-consultancy.

Wij bieden ruimte voor ondernemerschap, streven ernaar om gezamenlijke doelstellingen te behalen, we tonen betrokkenheid, zijn transparant en oprecht. Dit zijn voor ons de vijf belangrijkste aandachtspunten die we continu in ons achterhoofd hebben.

Doorlopend zorgen wij voor het up-to-date houden van de vakkennis van onze ICT-professionals. Regelmatig organiseren wij kennissessies om nieuwe technieken en methodieken te belichten. Dit doen we zelf, of met behulp van externe deskundigen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de mensen die u over de vloer krijgt, op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Wij zijn flexibel en luisteren graag naar de wensen van onze klanten. Samen werken we aan een oplossing om tijdelijke tekorten met adequaat ICT-personeel in te vullen.

De waarde die we leveren aan onze klanten

Zeg wat je doet – doe wat je zegt – kom afspraken na en toon het aan, met dit motto committeren wij ons om onze verantwoordelijkheid te dragen. En niet alleen bij de aanvang van een relatie, maar ook gedurende het gehele traject. Dit geldt zowel voor onze klanten als voor onze collega’s.

Onze missie is: breng de juiste professional naar de juiste opdrachtgever en zorg dat dit naar de volle tevredenheid van beiden is.

Onze kwaliteiten

ICTJobhouse verdiept zich in haar klanten. Elke bedrijfscultuur is anders en niet iedereen past overal. ICTJobhouse maakt de juiste match en dat geldt niet alleen voor de technische skills, maar ook voor de zogenoemde soft-skills die het beste passen in de omgeving van de opdrachtgever. Communiceren is een noodzakelijke eigenschap, zeker ook binnen de ICT. Onze collega’s zijn mondig en zullen niet schromen om uw organisatie te attenderen op verbeterpunten.

NEN 4400-1 Certificering, G-rekening en SBI codes

Wij zijn sinds 2018 NEN 4400-1 gecertificeerd. Het NEN 4400-1 certificaat is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en (onder)aannemers van werk, ofwel dé Norm van de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Bedrijven die NEN 4400-1 gecertificeerd zijn bewijzen hiermee dat de (personeels)administratie op orde is, de belastingen en sociale verzekeringspremies op tijd worden  betaald en dat de via hen ingehuurde werknemers zijn gerechtigd om in Nederland werk te verrichten.

Door als onderneming/opdrachtgever uitsluitend te werken met organisaties die volgens dé Norm van Stichting Normering Arbeid gecertificeerd zijn, beperkt u deze risico’s en onderstreept u het belang aan fatsoenlijk werkgeverschap en eerlijke concurrentie.

‘Wij zorgen voor de juiste match tussen personeel en klanten, om zo het succes van alle stakeholders te maximaliseren.’ Dat is onze missie en overtuiging.

Contact

Wanneer u meer informatie wilt over wat ICTJobhouse voor uw organisatie kan betekenen, dat kunt u uw gegevens invullen via ons contactformulier, aansluitend nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook telefonisch contact opnemen: 036-7501785 of via 06-81576497 en vragen naar de heer Carl Naumann.