Business Intelligence

Wat kan ik met Business Intelligence?

Bij het verzamelen van gegevens moet er natuurlijk ook wat gedaan worden met die gegevens. Business Intelligence is de wetenschap die zich bezighoudt met het omzetten van de gegevens in nuttige informatie. En tevens om die gegevens weer te transformeren van informatie naar kennis. Met als doel om strategische bedrijfsdoelstellingen te bereiken en een voorsprong te krijgen of te behouden op concurrenten.

ICTJobhouse heeft specialisten die een belangrijke rol voor uw organisatie kunnen zijn. Ze kunnen gegevens verzamelen en de data integreren binnen uw organisatie. Onze BI-specialisten starten met het verzamelen van gegevens die door het Datawarehouse is verzameld uit verschillende systemen. Denk hierbij aan data zoals klanteninformatie, concurrentie en uit systemen zoals ERP en CRM.

De verzamelde gegevens uit de verschillende bronnen worden tot uniforme data omgevormd. Deze data kan gebruikt worden voor het ondersteunen van het management, dat die informatie nodig heeft voor het maken van strategische beslissingen.

Business Intelligence kan gezien worden als managementinformatie en het is onmisbaar voor bedrijven. Onze specialisten zijn getraind om u de benodigde voorsprong te geven op uw concurrenten!

Welke technieken

De technieken die onze specialisten gebruiken om gegevens te presenteren zijn BI-tools van Microsoft, Cognos, Oracle en Powercenter.

  • Microsoft BI tooling
  • Cognos
  • Oracle
  • Powercenter

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is een uitgebreide tooling binnen het Microsoftlandschap.

Cognos

Bestuurders van bedrijven staan voortdurend onder druk om snelle, juiste beslissingen te nemen om hun doelstellingen te bereiken. Vaak ontbreekt het hen aan betrouwbare en gepersonaliseerde informatie om operationele en financiële prestaties aan te sturen. Met Business Intelligence van Cognos beschikt u over een volledige applicatie om optimaal inzicht te verwerven in uw bedrijfsgegevens. Zo kunt u klantgerichter werken zodat u beter kunt anticiperen op ontwikkelingen en trends. Cognos is een Business-Intelligencetool voor applicaties zoals Centric Construction Solutions. Met Cognos beheert en ontwerpt u managementrapporten.

Oracle

Oracle Business Intelligence (BI) is een portfolio van technologieën en toepassingen die het eerste geïntegreerde, ultieme bedrijfsprestatiesysteem voor de bedrijfsvoering bieden, inclusief de BI-basis en tools – query, rapportage, analyse, alerting, mobiele analytics, data integratie en beheer, en desktop integratie – evenals de toonaangevende financiële-prestatiebeheerapplicaties, operationele BI-applicaties en Datawarehousing.

Contact

Wanneer u uw gegevens invult via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.