Consultancy en Projectmanagement

Consultancy

Consultancy speelt een belangrijke rol binnen de ICT-wereld. Onze professionals zijn hoog opgeleid en beschikken over de juiste expertise om u te adviseren. Hebt u niet genoeg mensen in huis die over de juiste kennis beschikken? Wij ondersteunen uw organisatie en gaan graag voor u op zoek om de juiste match voor u te vinden. Zowel voor midden-, en kleinbedrijf, grote organisaties als overheidsinstellingen bieden wij een gepaste oplossing. Onze specialisten beschikken over veel kennis en ervaring en zijn op korte termijn (of zelfs per direct) in te zetten. Consultancy zit in ons bloed.

Door technische vooruitgangen is de ICT-wereld steeds complexer geworden. Het IT-landschap is zo divers, dat je als organisatie niet meer weet waar je nu aan toe bent. Dit vraagt om personeel dat up-to-date is en dat kan inspringen wanneer dat nodig is. Wilt u ook excelleren in technologie? Kies voor ons als partner, wij helpen u graag!

Projectmanagment

Projectmanagement is voor veel organisaties een fikse uitdaging. Naast managementskills is het wel zo handig als de manager ook de juiste achtergrond heeft. ICTJobhouse levert ook op het gebied van projectmanagment passend personeel. Onze specialisten hebben een brede IT-achtergrond en zijn gecertificeerd. Zo lopen uw projecten geen vertraging op!

  • Prince2
  • Scrum
  • Agile

Prince2

Naast een ICT-achtergrond zijn onze projectmanagers tevens Prince2-gekwalificeerd. Ook grote IT-projecten kunnen wij zo tot een succes maken.

Scrum

Onze consultants zijn gedreven Scrum-masters. Dit zorgt er voor dat grote softwareprojecten goed worden geleid. We hanteren sprints van twee weken en zorgen ervoor dat na iedere sprint een werkend product wordt opgeleverd.

Agile

Als organisatie moet je agile zijn. Projecten opleveren in korte tijd en nauwkeurig afgestemd met de klanten.

Voordelen van onze diensten

Een organisatie moet tegenwoordig snel reageren op nieuwe technieken. Met onze expertise bent u er klaar voor om complexe projecten tot een goed einde te laten verlopen. Onze consultants staan voor u klaar.

  • Consultancy
  • Projectmanagment
  • Kwaliteit
  • Zekerheid

Contact

Wanneer u uw gegevens invult via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.