Wat is Datawarehouse-ontwikkeling?

Tegenwoordig verzamelen organisaties heel veel gegevens. Om de hoeveelheid data te benutten, worden al de gegevens opgeslagen in een Datawarehouse. Een Datawarehouse moet wel gestructureerd worden gebouwd om snel nuttige gegevens te vinden en te gebruiken.

ICTJobhouse heeft Datawarehouse-specialisten die overheden en grote organisaties ondersteunen bij BI-development. Vooral overheden hebben baat bij Datawarehouse specialisten. Ze kunnen de enorme hoeveelheid gegevens gebruiken om voorspellingen te doen. Denk aan demografie of budgetten. Zonder gegevens is dat moeilijk te voorspellen.

Marktstrategie

Hoe kan Datawarehouse-ontwikkeling mij helpen met marktstrategie? Bij het bepalen van een strategie is data van belang. Je moet als bedrijf weten hoe je ervoor staat en waar je naar toe wilt. Zonder gegevens is dat niet te doen. Daarom is het van belang om een eigen Datawarehouse te hebben.

  • Financiële gegevens
  • Plannen en budgetten
  • Toekomstige investeringen
Datawarehouse

Financiële gegevens

Met een solide Datawarehouse kun je eenvoudig financiële rapportages genereren.

Plannen en budgetten

Door informatie wordt het eenvoudiger om te plannen en daarvoor juiste budgetten in te schatten.

Toekomstige investeringen

Neem de juiste beslissingen voor toekomstige investeringen.

Contact

Heeft u Datawarehouse-specialisten nodig of wilt u samen met ons uw Datawarehouse inrichten? Vul uw gegevens in via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.