Development in .Net en Java

ICTJobhouse heeft .NET-developers en Java-programmeurs in dienst. Alle developers hebben de benodigde certificaten en hebben minimaal 5 jaar ervaring. U profiteert hierdoor van professionals die ingezet kunnen worden op verschillende projecten. Wij zijn specialist op het gebied van assisteren bij grote projecten. Goed gekwalificeerd personeel dat up-to-date wordt gehouden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van development.

Wat kunt u verwachten? Senior en medior developers die skilled zijn in technieken binnen .NET en bekend zijn met de laatste technische ontwikkelingen, zoals .NET Core. Onze Java-specialisten maken bij het programmeren gebruik van de laatse frameworks. En alle programmeurs worden ondersteund door een passend team. Zo staan onze developers voor u klaar bij grote en kleine projecten.

Alle developmentsectoren

Onze programmeurs zijn inzetbaar in alle sectoren. Bouwt u aan een high-end scalable site binnen .NET / .NET Core of Java? Dan kunt u bij ons terecht. Maar ook voor mobile apps voor iOS, Android en Windows kunt u bij ons terecht. Wij hebben specialisten die op alle gebieden en in alle sectoren ingezet kunnen worden. Een aantal sectoren waarin wij werkzaam zijn:

  • Overheid
  • Bank en verzekering
  • Procesautomatisering

Overheid

Wij hebben onze specialisten ingezet voor verschillende overheden. Wij ondersteunen niet alleen bij ontwikkeling, maar ook op het gebied van consultancy in development.

Procesautomatisering

Bank en verzekering zijn continu aan het veranderen. Om achterstand te voorkomen, worden wij er vaak bij gehaald om specialistische applicaties te bouwen. Ook worden wij vaak ingezet om te ondersteunen bij de ontwikkeling van nieuwe concepten binnen mobiele applicaties.

Bank en verzekering

Als een organisatie een verandering doormaakt, dan veranderen meestal ook de bestaande processen. Procesautomatisering is een methode om personeelstekorten op te vangen via automatisering.

Voordelen

Heeft uw organisatie te maken met onderbezetting? Zet dan onze professionals in!. Wij garanderen kwaliteit en professionaliteit en we zorgen dat er snel een team voor u klaarstaat!

  • Senior developers
  • Cross-platform development
  • Mobile development
  • Consultancy

Contact

Wanneer u uw gegevens invult via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.