We doen wat we beloven. Dat maakt ons sterk. Wil je uitdagend (maat)werk?

Samen succesvol
Je merkt het al tijdens het eerste kennismakingsgesprek: ICTJobhouse is een veilige thuishaven. Waar je inzet wordt beloond en je persoonlijkheid wordt gewaardeerd. Jouw vooropleiding, kennis, werkervaring (minimaal vijf jaar) en certificering zijn uiteraard belangrijk. Daarnaast kijken we samen of jouw karakter en ambities goed aansluiten bij ons team en onze opdrachtgevers. We gaan altijd voor een optimale match tussen jou en de andere teamleden van onze klanten en hun uitdagende projecten.

ICTJobhouse staat voorop als het gaat om de juiste verbinding van vraag en aanbod van ICT professionals. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van toppers op het gebied van DBA, BI, .NET en Java. Net als onze klanten kun jij ervan op aan dat we doen wat we beloven. Dat maakt ons sterk en betrouwbaar.Walter: Het is een fijne werksfeer en je wordt gewaardeerd.

Ondersteuning en waardering
Door jarenlange ervaring weten we wat de beste basis is voor een langdurige, een succesvolle samenwerking met onze mensen: een warm bad waarin je je gesteund en gewaardeerd voelt. Als professional en als mens. ICTJobhouse staat garant voor een familiale werksfeer, met korte communicatie lijnen, uitstekende arbeidsvoorwaarden, en uitdagende projecten waarin jouw ervaring en vaardigheden onmisbaar zijn.

Het nakomen van afspraken is een andere pijler van ons gezamenlijke succes. Daarom blijven mensen graag bij ons en keren klanten telkens terug.

Keuzevrijheid en zekerheid
ICTJobhouse voelt zich als een vis in het water in de tech-arbeidsmarkt. Daarom bieden we onze nieuwe ICTJobhouse collega’s keuzevrijheid én zekerheid. Zodat je straks een contract hebt dat je als gegoten zit. Wil je graag een (traditioneel) vast dienstverband? Of past een Medium Lance-contract beter bij je ambities en levensstijl? Hoe dan ook, bij ons kun je kiezen.

Vacatures

BI CONSULTANT (m/v)

ICTJobhouse is de verbinding tussen vraag en aanbod van BI Consultants in de ICT branche. Wij zijn op zoek naar een BI Consultant / ETL Specialist met ervaring en gecertificeerd in het hele Data Management landschap waaronder Data Migratie, Data Kwaliteit en Business Intelligence. Ben je in staat om niet alleen de technische- maar ook de omgevingsrelevante situaties mee te nemen in de aan jouw toevertrouwde trajecten en uitvoerend sterk in het realiseren van Data Management vraagstukken in diverse fasen van een project.

Skills:

MS BI (SSIS, SSRS, SSAS), Extract, Transform and Load (ETL), MS Access, SharePoint, MS Excel en Power BI.

HBO werk- en denkniveau; Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met Business Intelligence en Datawarehouse projecten; Certificering(en) is/zijn een grote pré; Kennis van ITIL processen; Je beschikt over gedegen kennis van BI architecturen en standaarden, zoals Data Warehouses, Masterdata Management, ETL, OLAP, modellering technieken zoals Kimball en Data Vault, Metadata Management, Datakwaliteit Management, Hadoop, Advanced Analytics, Rapportages en Selfservice BI.

Competenties:

Goed analytisch denk vermogen, accuraat, flexibel, resultaat- en doelgericht, motiverend en communicatief vaardig in woord en geschrift.

Jouw capaciteiten:

Je beschikt over een HBO/ academische opleiding informatica of bedrijfskunde; Je bent gedreven en gewend om projectmatig te werken; communicatief vaardig in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels; Je hebt een positieve instelling met een goed gevoel voor mensen; Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken; Je hebt goede communicatieve vaardigheden; Je bent klantgericht en staat garant voor de kwaliteit van je werk.

We waarderen je betrokkenheid en belonen je inzet! Daarbij bieden wij je een fijne thuishaven, een plezierige werkomgeving en team van collega’s die enthousiasme zijn en trots zijn om bij ICTJobhouse te werken.

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar collega’s waar we op kunnen bouwen. We belonen je drive en betrokkenheid dan ook met een prima salaris een uitdagende opdrachten en afwisselend werk want per slot van rekening is persoonlijke ontwikkeling een speerpunt binnen onze organisatie.

Wat biedt ICTJobhouse jou?

Een keuze tussen een traditionele dienstverband met alle zekerheden en beloningen die aansluiten bij jouw inzet en expertise of een Medium-Lance contract met een unieke beloningsstructuur afhankelijk van je gemaakte uren en je uurtarief met een vast basisinkomen.

Kort samengevat:

 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • laptop indien nodig voor opdracht;
 • Keuzevrijheid mobiliteit: auto van de zaak, mobiliteitsvergoeding, NS-businesscard of km-vergoeding;
 • Prestatie beloning (bonus oplopend n.a.v. gewerkte uren);
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Telefoon vergoeding;
 • Pensioen vergoeding;
 • Jaarsalaris oplopend 80.000 euro bruto;
 • Mogelijkheid start als Cluster Manager;
 • Diverse leuke extra’s waar we je graag meer over vertellen tijdens een kennismakingsgesprek.

Naast de bovenstaande criteria vinden we het vooral belangrijk dat je enthousiasme en passie hebt voor je vak en de drive hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Je klantgerichte instelling en je voorkeur om te werken in teamverband maken dat zowel de opdrachtgever als collega’s je graag zien.

Heb je interesse?

Voel jij je aangesproken? Aarzel dan niet, maar reageer via de link solliciteer en voeg je cv met een korte motivatie, aansluitend nemen wij contact met je op. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de heer Carl Naumann op kantoor van ICTJobhouse: 036 75 01 785 of mobiel:06 81 57 64 97.

Trefwoorden: Business Intelligence Consultant, BI, Microsoft, SQL, SSIS, SSRS, SSAS, Datawarehouse, Prince2, HBO, WO. Opdrachten landelijk.

ICTJobhouse B.V. is gevestigd aan de Markerkant 1310, 1314 AN in Almere Stad. Zie voor meer informatie : www.ictjobhouse.nl

“Ben jij die Topper waarna wij op zoek zijn”? Wij verwelkomen jou graag als nieuwe ICTJobhouse collega!

 

Senior .NET Developer (m/v)

ICTJobhouse zoekt een ervaren .NET Developer die zich bezig houdt met het bouwen en ontwikkelen van .NET applicaties en websites, geheel afgestemd op de wensen van de klant. .NET kent voor jou geen geheimen  en daarnaast werk je met behulp van moderne Microsoft technologieën. Naast ruime .NET kennis vragen wij ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Als .NET developer heb je:

 • Kennis van Visual Studio 2008/2015, Visual Source Safe en TFS;
 • Diepgaande kennis van .NET Core, C# en ASP.NET framework 1.0 t/m 4.7;
 • Gedegen functionele en technische kennis van LINQ, MVC, WPF en SQL Server 2008/2012/2014/2016/2017;
 • Ervaring met frontend en backend ontwikkeling;
 • Aantoonbare werkervaring binnen .NET projecten en consultancy ervaring;
 • Ervaring in het toepassen van web gerelateerde technieken (CSS, HTML, XML, Javascript, Jquery);
 • Design Patterns zijn niet nieuw voor je;
 • Ervaring met Azure/ Mobile en/of SharePoint is een pré;
 • Microsoft-certificering (MCTS, MCPD);
 • Kennis van Agile/Scrum;
 • Ruime ervaring met Web Development (C# en Javascript) en databasemanagement;
 • Concepten zoals NoSQL, Microservices, Continuous Delivery, TDD, BDD en Single Page Applications.

Competenties:

Goed analytisch denkvermogen, accuraat, flexibel, resultaat- en doelgericht, motiverend en communicatief vaardig in woord en geschrift.

Je capaciteiten:

Je beschikt over een HBO/ academische opleiding in de richting van informatica of bedrijfskunde; Je bent gedreven en gewend om projectmatig te werken; communicatief vaardig in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels; Je hebt een positieve instelling met een goed gevoel voor mensen; Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken; Je hebt goede communicatieve vaardigheden; Je bent klantgericht en staat garant voor de kwaliteit van je werk.

We belonen je drive en betrokkenheid! Daarbij bieden wij je een plezierige werkomgeving aan binnen een team dat enthousiasme oproept en uitstraalt.

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar collega’s waar we op kunnen bouwen. We belonen je drive en betrokkenheid dan ook met een prima salaris een uitdagende functie en afwisselend werk want per slot van rekening is persoonlijke ontwikkeling een speerpunt binnen onze organisatie.

Wat biedt ICTJobhouse jou?

Een keuze vrijheid tussen een traditionele vast dienstverband voor onbepaalde tijd met alle zekerheden en beloningen die aansluiten bij jouw inzet en expertise of een Medium-Lance contract met de voordelen van een regulier vast dienstverband met een unieke beloningsstructuur afhankelijk van je gemaakte uren en je uurtarief met een vast basisinkomen.

Kort samengevat:

 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • laptop indien nodig voor opdracht;
 • Keuzevrijheid mobiliteit: auto van de zaak, mobiliteitsvergoeding, NS-businesscard of km-vergoeding;
 • Prestatie beloning (bonus oplopend n.a.v. aantal gewerkte uren);
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Telefoon vergoeding;
 • Pensioenvergoeding;
 • Jaarsalaris oplopend 80.000 euro bruto;
 • Mogelijkheid start als Cluster Manager;
 • Diverse leuke extra’s waar we je graag meer over vertellen tijdens een kennismakingsgesprek.

Naast de bovenstaande criteria vinden we het vooral belangrijk dat je enthousiasme en passie hebt voor je vak en de drive hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Je klantgerichte instelling en je voorkeur om te werken in teamverband maken dat zowel de opdrachtgever als collega’s je graag zien.

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Aarzel dan niet, zend je motivatie en cv via de link solliciteer en voeg je cv met een korte motivatie, aansluitend nemen wij contact met je op. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de heer Carl Naumann op kantoor van ICTJobhouse: 036 75 01 785 of mobiel: 06 81 57 64 97.

ICTJobhouse B.V. is gevestigd aan de Markerkant 1310, 1314 AN in Almere Stad. Zie voor meer informatie: www.ictjobhouse.nl

“Ben jij die kanjer waarna wij op zoek zijn”? Wij verwelkomen jou graag als nieuwe ICTJobhouse collega!

 

Senior JAVA DEVELOPER  (m/v)

Als ervaren JAVA Developer ben je onderdeel van een team enthousiaste ervaren professionals, houd jij je bezig met het bouwen en ontwikkelen van JAVA applicaties en websites, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. JAVA kent geen geheimen voor jou en daarnaast werk je met behulp van moderne JAVA technologieën. Naast ruime JAVA kennis vragen wij ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Als JAVA Developer heb je:

 • 5+ jaar werkervaring als Java Developer;
 • Minimaal 5 jaar recente werkervaring met HTML/CSSm Java, Java EE (6/7), Webservices, REST, XML, Javascript, Spring Framework (Spring boot, Spring Cloud, Spring Security) Maven en Continuous Delivery/ Continuous Integration;
 • Ervaring met Ervaring met GIT, Jira, Confluence, Jenkins, Webcontainers (Tomcat/ Weblogic/ Jboss/ Wildfly/ Glassfish/ WebSphere);
 • Ervaring met JQuery;
 • Ervaring met Front-end technieken als Node.JS, React, Angular of Vue JS is een pre;
 • Ervaring met Agile/Scrum;
 • Ervaring met Geautomatiseerd/ Unit testing (JUnit, PowerMock, Mockito, JMeter, Selenium);
 • Ervaring met UML;
 • Ervaring met Design patterns en microservices;
 • Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van performance kritische applicaties;
 • Ervaring met Java 10/11 is een pre;
 • Ervaring met Docker en Kubernetes is een pre;

Competenties:

Goed analytisch denk vermogen, accuraat,  flexibel, resultaat- en doelgericht, motiverend en communicatief vaardig in woord en geschrift.

Jouw capaciteiten:

Je beschikt over een HBO/academische opleiding in de richting van informatica of bedrijfskunde. Je bent gedreven en gewend om projectmatig te werken, communicatief vaardig in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels; Je hebt een positieve instelling met een goed gevoel voor mensen. Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken; Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent klantgericht en staat garant voor de kwaliteit van je werk.

We belonen je drive en betrokkenheid! Daarbij bieden wij je een plezierige werkomgeving aan binnen een team dat enthousiasme oproept en uitstraalt.

Wat zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar collega’s waar we op kunnen bouwen en die binnen ons team past. We belonen je drive en betrokkenheid dan ook met een prima salaris een uitdagende functie en afwisselend werk want per slot van rekening is persoonlijke ontwikkeling een speerpunt binnen onze organisatie.

Wat biedt ICTJobhouse jou?

Een keuze tussen een traditionele dienstverband met alle zekerheden en beloningen die aansluiten bij jouw inzet en expertise of een Medium-Lance contract met een unieke beloningsstructuur afhankelijk van je gemaakte uren en je uurtarief met een vaste basisinkomen.

Kort samengevat:

 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • laptop indien nodig voor opdracht;
 • Keuzevrijheid mobiliteit: auto van de zaak, mobiliteitsvergoeding, NS-businesscard of km-vergoeding;
 • Prestatie beloning (bonus oplopend n.a.v. aantal gewerkte uren);
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Telefoon vergoeding;
 • Pensioenvergoeding;
 • Jaarsalaris oplopend 80.000 euro bruto;
 • Mogelijkheid start als Cluster Manager;
 • Diverse leuke extra’s waar we je graag meer over vertellen tijdens een kennismakingsgesprek.

Naast de bovenstaande criteria vinden we het vooral belangrijk dat je enthousiasme en passie hebt voor je vak en de drive hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Je klantgerichte instelling en je voorkeur om te werken in teamverband maken dat zowel de opdrachtgever als collega’s je graag zien.

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Aarzel dan niet, maar reageer via de link solliciteer en voeg je cv met een korte motivatie, aansluitend nemen wij contact met je op. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de heer Carl Naumann op kantoor van ICTJobhouse: 036 75 01 785 of mobiel:06 81 57 64 97.

ICTJobhouse B.V. is gevestigd aan de Markerkant 1310, 1314 AN in Almere Stad. Zie voor meer informatie : www.ictjobhouse.nl

“Ben jij die kanjer waarna wij op zoek zijn”? Wij verwelkomen jou graag als nieuwe ICTJobhouse collega!

 

SENIOR ORACLE DATABASE ADMINISTRATOR (m/v)

Als Senior Oracle Database Administrator (DBA) draag je zorg voor de installatie, acceptatie en implementatie van Oracle-databases. Je identificeert operationele problemen en lost deze op. Je bent verantwoordelijk voor autorisatie. Verder geef je tweede- en derdelijns ondersteuning bij vragen en incidenten en onderzoek je specialistische incidenten/storingen om deze vervolgend op te lossen. Je draagt zorgt voor de herstelbaarheid van informatie bij incidenten door het opstellen van een plan voor faciliteiten voor uitwijk, back-up en recovery. Je bent gespecialiseerd in databasebeheer en adviseert opdrachtgevers met betrekking tot databasevraagstukken. Je implementeert databases en optimaliseert deze. Je houdt hierbij tevens rekening met prognose voor benodigd gebruik. Een database cluster opzetten is voor jou geen probleem. Verder staat het adviseren van ontwikkelaars over optimaal gebruik beschikbare infrastructuur en het uitvoeren van productie acceptatie testen in je takenpakket beschreven.

Als Senior Oracle DBA heb je:

 • Uitgebreide kennis van Oracle databases (9i, 10g,11g en 12c);
 • Ervaring met de installatie van Oracle Server-databases/ hosting omgevingen;
 • Ervaring met performance en tuning van Oracle Server databases (Op Instance, Database en PL/SQL level);
 • Ervaring met BI-omgevingen;
 • Ervaring met het adviseren van applicatie ontwikkelaars;
 • Ervaring met het werken in een DataWareHouse omgeving;
 • Gecertificeerde Oracle DBA;
 • Ervaring met het werken in grote complexe omgevingen(RAC).

Competenties:

Goed analytisch denk vermogen, accuraat, flexibel, resultaat- en doelgericht, motiverend en communicatief vaardig in woord en geschrift.

Je capaciteiten:

Je beschikt over een HBO/ academische opleiding in de richting van informatica of bedrijfskunde; Je bent gedreven en gewend om projectmatig te werken; communicatief vaardig in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels; Je hebt een positieve instelling met een goed gevoel voor mensen; Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken; Je hebt goede communicatieve vaardigheden; Je bent klantgericht en staat garant voor de kwaliteit van je werk.

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar collega`s waar we op kunnen bouwen. We belonen je drive en betrokkenheid dan ook met een prima salaris, een uitdagende functie en afwisselend werk want per slot van rekening is persoonlijke ontwikkeling een speerpunt binnen onze organisatie.

Wat biedt ICTJobhouse jou?

Een keuze tussen een traditionele dienstverband met alle zekerheden en beloningen die aansluiten bij jouw inzet en expertise of een Medium-Lance contract met een unieke beloningsstructuur afhankelijk van je gemaakte uren en je uurtarief met een vaste basisinkomen.

Kort samengevat:

 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • laptop indien nodig voor opdracht;
 • Keuzevrijheid mobiliteit: auto van de zaak, mobiliteitsvergoeding, NS-businesscard of km-vergoeding;
 • Prestatie beloning (bonus oplopend n.a.v. aantal gewerkte uren);
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Telefoon vergoeding;
 • Pensioenvergoeding;
 • Jaarsalaris oplopend 80.000 euro bruto;
 • Mogelijkheid start als Cluster Manager;
 • Diverse leuke extra’s waar we je graag meer over vertellen tijdens een kennismakingsgesprek.

Naast de bovenstaande criteria vinden we het vooral belangrijk dat je enthousiasme en passie hebt voor je vak en de drive hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Je klantgerichte instelling en je voorkeur om te werken in teamverband maken dat zowel de opdrachtgever als collega’s je graag zien.

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Aarzel dan niet, maar reageer via de link solliciteer en voeg je cv met een korte motivatie, aansluitend nemen wij contact met je op. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de heer Carl Naumann op kantoor van ICTJobhouse: 036 75 01 785 of mobiel:06 81 57 64 97.

ICTJobhouse is gevestigd aan de Markerkant 1310, 1314 AN in Almere Stad. Zie voor meer informatie: www.ictjobhouse.nl

“Ben jij die kanjer waarna wij op zoek zijn”? Wij verwelkomen jou graag als nieuwe Collega!

 

Senior. SQL Database Administrator (m/v)

ICTJobhouse is een jong dynamisch ICT-onderneming die zich ten doel stelt om het succes en geluk van mensen en organisaties te vergroten. Wij bieden jou uitdagende opdrachten, een betrouwbare thuishaven waar we informeel met respect met elkaar omgaan.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een Senior SQL Database Administrator, je draagt zorg voor de installatie, acceptatie en implementatie van SQL Databases. Je identificeert operationele problemen en lost deze op. Je bent verantwoordelijk voor autorisatie. Verder geef je tweede- en derde lijns ondersteuning bij vragen en incidenten en onderzoek je specialistische incidenten/storingen om deze vervolgend op te lossen. Je draagt zorgt voor de herstelbaarheid van informatie bij incidenten door het opstellen van een plan voor faciliteiten voor uitwijk, back-up en recovery. Je bent gespecialiseerd in databasebeheer en adviseert opdrachtgevers met betrekking tot databasevraagstukken. Je implementeert databases en optimaliseert deze. Je houdt hierbij tevens rekening met prognose voor benodigd gebruik. Een database cluster opzetten is voor jou geen probleem. Verder staat het adviseren van ontwikkelaars over optimaal gebruik beschikbare infrastructuur en het uitvoeren van productie acceptatie testen in je takenpakket beschreven.

Als Senior SQL DBA heb je:

 • Uitgebreide kennis en ervaring met SQL 2008/2012/2014 en 2016;
 • Ervaring met de inrichting en beheer van een SQL Server in een gevirtualiseerde (hosting) omgeving ;
 • Ervaring met performance en tuning van SQL Server databases;
 • Ervaring met Always On en DQS;
 • Ervaring met de Microsoft BI stack (SSIS, SSRS en SSAS);
 • Ervaring met het adviseren van applicatieontwikkelaars;
 • Kennis met logical en physical datamodelling;
 • Ervaring met een tweede databaseplatform (Oracle databases, DB2 AIX of Sybase) waarbij een certificering een pré is;
 • Ervaring met het werken in een DataWareHouse omgeving;
 • Ervaring met SQL Reporting Services;
 • Kennis en ervaring met het schrijven van SQL queries;
 • Gecertificeerde SQL DBA (minimaal DBA 2012) bij voorkeur 2014/2016;
 • Ervaring met het werken in Enterprise omgevingen.

Goed analytisch denk vermogen, accuraat, flexibel, resultaat- en doelgericht, motiverend en communicatief vaardig in woord en geschrift.

Je capaciteiten:

Je beschikt over een HBO/ academische opleiding in de richting van informatica of bedrijfskunde; Je bent gedreven en gewend om projectmatig te werken; communicatief vaardig in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels; Je hebt een positieve instelling met een goed gevoel voor mensen; Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken; Je hebt goede communicatieve vaardigheden; Je bent klantgericht en staat garant voor de kwaliteit van je werk.

Wat zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde betrokken collega waar we op lange termijn kunnen bouwen. We belonen je drive en betrokkenheid dan ook met een prima salaris, een uitdagende functie en afwisselend werk want per slot van rekening is persoonlijke ontwikkeling een speerpunt binnen onze organisatie.

Wat biedt ICTJobhouse jou?

Een keuze tussen een traditionele dienstverband met alle zekerheden en beloningen die aansluiten bij jouw inzet en expertise of een Medium-Lance contract met een unieke beloningsstructuur afhankelijk van je gemaakte uren en je uurtarief met een vaste basisinkomen.

Kort samengevat:

 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • laptop indien nodig voor opdracht;
 • Keuzevrijheid mobiliteit: auto van de zaak, mobiliteitsvergoeding, NS-businesscard of km-vergoeding;
 • Prestatie beloning (bonus oplopend n.a.v. aantal gewerkte uren);
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Telefoon vergoeding;
 • Pensioenvergoeding;
 • Jaarsalaris oplopend 80.000 euro bruto;
 • Mogelijkheid start als Cluster Manager;
 • Diverse leuke extra’s waar we je graag meer over vertellen tijdens een kennismakingsgesprek.

Naast de bovenstaande criteria vinden we het vooral belangrijk dat je enthousiasme en passie hebt voor je vak en de drive hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Je klantgerichte instelling en je voorkeur om te werken in teamverband maken dat zowel de opdrachtgever als collega’s je graag zien.

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Aarzel dan niet, maar reageer via de link solliciteer en voeg je cv met een korte motivatie, aansluitend nemen wij contact met je op. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de heer Carl Naumann op kantoor van ICTJobhouse: 036 75 01 785 of mobiel:06 81 57 64 97.

ICTJobhouse B.V. is gevestigd aan de markerkant 1310, 1314 AN in Almere Stad. Zie voor meer informatie: www.ictjobhouse.nl

“Ben jij die kanjer waarna wij op zoek zijn”?  Wij verwelkomen jou graag als nieuwe ICTJobhouse collega!

 

ICTJobhouse Vast dienstverband

Met dit dienstverband heb je de zekerheid van een vast maandinkomen. Je krijgt van ons:

 • een marktconform salaris (of met jouw kennis en werkervaring zelfs meer);
 • de zekerheden die het sociale stelsel biedt;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8 procent vakantietoeslag;
  mobiliteitsvergoeding naar keuze: auto van de zaak, NS-Business Card of kilometervergoeding;
 • telefoonvergoeding;
 • Pensioenvergoeding:
 • een prima laptop (indien nodig bij opdracht);
 • opleidingsmogelijkheden;
 • een coach die je motiveert en op je carrièrepad begeleidt;
 • een gemoedelijke werkomgeving;
 • uitdagende opdrachten;

Heb je interesse? Mail jouw cv en motivatiebrief naar: carl@ictjobhouse.nl of bel met de heer Carl Naumann: 06-81 576 497.

We verwelkomen je graag als nieuwe ICTJobhouse collega!

ICTJobhouse Medium Lance

Steeds meer ICT-professionals willen meer vrijheid, maar wagen niet de stap naar werken als ZZP’er. Geldt dat soms ook voor jou? Ook dan kun je met een gerust hart bij ICTJobhouse aan de slag gaan. Wij bieden je een samenwerkingsvorm waarbinnen jij jezelf optimaal kunt belonen: Medium Lance. Het is een unieke beloningsstructuur, afhankelijk van je gemaakte uren en je uurtarief, met een vast basisinkomen.

Je kunt met Medium Lance het salaris van een freelancer verdienen. Het grote voordeel is wij zorgen voor mooie opdrachten, je krijgt een vast basis salaris, inclusief alle sociale zekerheden. Zelfs in een maand dat er voor jou geen opdracht is. Kortom, als Medium Lancer van ICTJobhouse kun jij je helemaal op je werk concentreren.

Je krijgt van ons:

 • een variabel salaris met bonusuitkering, dat kan oplopen tot meer dan 80.000 euro per jaar (afhankelijk van uurtarief);
 • basiscontract, inclusief alle sociale zekerheden;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8 procent vakantietoeslag;
 • maandelijks een gegarandeerd bruto basissalaris;
 • mobiliteitsvergoeding naar keuze: auto van de zaak, NS-Business Card of kilometervergoeding;
 • telefoonvergoeding;
 • pensioen vergoeding;
 • een prima laptop;

Nieuwsgierig hoeveel je op Medium-Lance basis verdient bij ICTJobhouse? Klik dan op de knop van onze handige salariscalculator. Laat je aangenaam verrassen!

Heb je voor jezelf besloten welk carrièrepad jij inslaat? Ben je benieuwd wat ICTJobhouse voor jou kan betekenen? E-mail ons dan je motivatiebrief plus cv via de link Solliciteren. Dan nemen we snel contact met je op. Tot dan!

 

Benieuwd en wil je graag meer weten?Sollicitatie